Champignons Op Chinese Wijze

4
0-10 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe wat olie of boter in een pannetje en bak hierin de sjalot aan. Voeg daarna de champignons toe en bak gedurende een drietal minuutjes. Voeg de sojasaus, ketjap en chilisaus toe en kruid naar smaak met zout en peper. Laat nog een aantal minuutjes warmen. Smakelijk!

Champignons Op Chinese Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept