Champignons In Wijnazijn

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De champignons schoonvegen en de steeltjes wat inkorten. De vleesbouillon verhitten, de champignons ca. 1 minuut erin blancheren en in de potjes doen. Kruiden toevoegen. Knoflookteentjes pellen en persen. Azijn, olie, knoflook en zout met wat bouillon mengen en over de champignons gieten. Potjes direct sluiten en minstens 2 dagen laten trekken.

Champignons In Wijnazijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelgember vinaigrette
- 10 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept