Gebakken Cantharellen

4
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de cantharellen op een hoog vuur aanbakken in de olijfolie gedurende 10 a 15 minuten totdat het afgegeven vocht verdampt is. Schep ze uit de pan en zet ze opzij. Doe de look en peterselie in de pan van de paddestoelen, kruid met peper en zout en laat een minuut bakken onder voortdurend omroeren. Doe de cantharellen bij deze ?persillade? en meng goed dooreen gedurende 30 seconden.

Gebakken Cantharellen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept