Pittige Pizza Met Kastanjechampignons

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voor de vulling: De tomaten inkerven, even in kokend water leggen, eruit halen en pellen. Dan de tomaten in blokjes snijden. De uien pellen, snipperen en met de olie in een pan doen. Deuien op een matig vuur glazig laten worden. De tomaten erdoor roeren, op smaak brengen met zout, peper en oregano en op een hoog vuur laten koken totdat de saus wat is ingedikt. De oven voorverwarmen op 225 graden celsius en het bakblik invetten. Van het deeg een lange rol vormen en op een bloem bestoven aanrecht uitrollen tot het dezelfde formaat heeft. Het hele bakblik vullen. De tomaten erover verdelen. De champignons wassen, in plakjes snijden en over de pizza verdelen. De gorgonzola fijnsnijden en eveneens over de pizza verdelen. De pizza onder in de oven ongeveer 25 min afbakken.

Pittige Pizza Met Kastanjechampignons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept