Champignons In Retsina

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Champignons schoonborstelen. Retsina met citroensap mengen en met water aanvullen tot 3 dl. Wijn-watermengsel met de krenten, pijnboompitten, laurierblaadje, zout en de korrels aan de kook brengen, de champignons toevoegen, ca. 5 min zacht laten koken, af laten koelen en in een glazen pot doen. Het laurierblaadje verwijderen. Olijfolie erop gieten en de pot sluiten. Koel bewaard minstens 2 weken houdbaar.

Champignons In Retsina is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Xifias Gemistos Me Ntomata Kai Rigani
30-60 min -
Bekijk recept
Lamsbout met knoflookbotersaus - Vet maaltijd fase 1
Bekijk recept
Griekse Mosselen
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse Mosselen
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept