Kedgeree

2
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de rijst ongeveer 12 minuten. Smelt de boter in een grote pan, voeg de ui toe en fruit die goudbruin. Voeg de champignons toe en bak ze enkele seconden voor u de bloem erdoor roert. Voeg de kerriepoeder toe en laat deze ongeveer 2 minuten meebakken. Doe de koude melk er geleidelijk bij tot die helemaal is opgenomen. Breng het geheel al roerend aan de kook en laat het 5 minuten sudderen tot het gebonden is. Verwijder vel van de gerookte schelvis, snijd hem in stukjes, voeg die aan de saus toe, en houd deze aan de kook. Als de vis gaar is, voegt u citroensap, garnalen, zout en peper naar smaak toe. Roer de gekookte rijst erdoor, als de saus er te dik uitziet voegt u de schenkroom toe. Schep de kedgeree in een verwarmde dekschaal. Strooi de gehakte peterselie erover en garneer met de hardgekookte eieren.

Kedgeree is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kedgeree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kedgeree met makreel
Bekijk recept
Kedgeree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kedgeree Met Doperwtjes En Zalmfilet
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kedgeree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kedgeree met makreel
Bekijk recept
Kedgeree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kedgeree Met Doperwtjes En Zalmfilet
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept