Knapperige Champignonsalade

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal de champignons stuk voor stuk door het beslag en laat ze voorzichtig in de olie glijden. Bak ze in drie porties en laat de olie tussentijds telkens op temperatuur komen. Neem ze uit de olie als ze mooi goudbruin zijn en laat ze op keukenpapier uitlekken. Bak intussen de tauge met hetpepertje en de bosuitjes al omscheppend in de hete olieca 3 minuten op een hoog vuur. Schep de dressing en de champignons door de op het vuur staande tauge/pepertje/bosuitje. Verdeel het vervolgens over de slabladeren.

Knapperige Champignonsalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kip met witte wijn en champignonsalade
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignonsalade
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken ravioli met een spinazie-champignonsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle Champignonsalade
0-10 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Knapperige salade met peterseliedressing
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige rucolasalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept