Laat de gedroogde paddestoelen 10 min. weken in 1dl.groentefond.Knijp ze uit en bewaar het weekvocht.Hak de paddestoelen fijn.verhit 30gr. boter in een koekenpan en fruit er de uitjes en knoflook glazig in.Bak vervolgens de gedroogde paddestoelen,wortel,wortelpeterselie en prei kort mee.Voeg de bulgur toe en schep de kor rels 2 tot3 min.door de boter.Schenk het week vocht en de rest van de groentefond er bij, strooi er zout en peper over en breng het aan de kook.Draai het vuur laag en laat de bulgur afgedekt 20 min. koken onder regelma tig omscheppen.Veeg onder tussen de kastanje boleten schoonen snijd ze zonodig in tweeen of vieren.Verhit 30 gr.boter in een koekenpan en bak ze 3-4 min.Bestrooi ze met zout, peper en peterselie.Schep de bulgerschotel op bor den,bestrooi met peterselie en schep de paddestoelen erbij.Serveer het gerecht onmiddelijk.
Groente-bulgur Met Paddestoelen is een recept van Smulweb.nl