Gemarineerde Champignons

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De champignonhoedjes schoonmaken, niet wassen, en besprenkelen met citroensap.De olijfolie in een koekepan verhitten en de geperste teentjes knoflook erin fruiten.De citroenschil en de gepelde en gesnipperde uien in de knoflookolie fruiten.De champignonhoedjes toevoegen en kort meebakkenBlussen met bouillon.De ontvelde, uitgeholde en in stukjes gesneden tomaten, oregano en basilicum door de champignons scheppen.Het geheel bestrooien met peper en zout en op een laag vuur 6 tot 8 minuten zachtjes laten koken.De gewassen en fijngehakte peterselie erdoor scheppen.Alles in een kom doen, laten afkoelen en minstens 1 nacht in de koelkast laten marineren.De champignons op een schaal leggen en opdienen.

Gemarineerde Champignons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept