Verwarm de oven voor op 200 ?C. Borstel de champignons schoon en hak ze fijn. Pel en snipper het sjalotje. Verhit de boter in een koekepan en bak het sjalotje en de champignons al roerende tot alle vocht is verdampt. Breng het mengsel op smaak met tijm, peper en zout en laat het afkoelen. Leg de plakjes bladerdeeg naast elkaar en laat ze in ca. 10 minuten ontdooien. Steek er ca. 16 rondjes van 5 cm uit. Spreid het croissantdeeg uit en steek hier ook 16 rondjes van 5 cm uit. Leg de rondjes bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat. Prak de pate door het afgekoelde champignonmengsel en schep het met een theelepel op het bladerdeg. Bestrijk de randen van het deeg met wat water en plak het croissantdeeg erop. Druk de randen met een vork op elkaar. Bestrijk het croissantdeeg met wat water en strooi het sesamzaad erover. Bak de hapjes in het midden van de oven in ca. 20 minuten goudbruin en gaar.