Champignons Met Tartaarsaus

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De champignons enige malen goed wassen en laten uitlekken. Wat bloem met peper en zout vermengen en de champignons hierin omschudden. Eigeel met zeer weinig water loskloppen, de champignons erdoor halen en daarna door de paneermeel wentelen. De gepaneerde champignons in frituurvet of olie goudgeel bakken. Een mayonaise maken door een eierdooien met peper en zout goed uit te roeren. Druppelsgewijs onder steeds roeren een halve el azijn of citroensap toevoegen. Vervolgens weer druppelsgewijs de olie onder goed kloppen erbij doen. Daarde de fijngehakt peterselie, prei en fijngesneden augurkjes toevoegen en de mayonaise verder op smaak brengen. Je kunt natuurlijk ook kant en klare mayonaise of halvanaise o.i.d. gebruiken.

Champignons Met Tartaarsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Grappige hardgekookte eieren met tartaarsaus
Snack
Bekijk recept
Mosselbrochettes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Forel met tartaar van zuring en salade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmburgers
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept