Heldere Cantharellensoep Met Bladerdeeg

4
20-30 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Cantharellen in stukjes snijden en uien snipperen. In sauteuse boter verhitten en uien 2 min. zachtjes bakken Cantharellen, Thijm, Oregano en Salie toevoegen en 10 min. al roerend meebakken(laag vuur). Dit mengsel bij bouilon voegen in Marmite en naar smaak toevoegen madera, worchestersaus, peper en zout. Oven op 200 Gr.Voorverwarmen. Bladerdeeg(hoekjes eraf snijden) en rand van kom bestrijken met eigeel en over soepkom vouwen. Bovenzijde van bladerdeeg bestrijken met eigeel, en in oven 12 min afbakken. Direct serveren met stokbrood.

Heldere Cantharellensoep Met Bladerdeeg is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatenconsommé
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Basisrecept kippenbouillon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rode-wijnsoep met groenten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept