Donkere Paddestoelensaus

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de paddestoelen schoon en snijd ze in dunne schijfjes. Bak dan in de boter of margarine de fijngesneden wortel en peterseliewortel bruin, doe de bloem en de gehakte ui erbij. Bak die ook donkerbruin en giet er bij beetjes 1/2 l water bij. Laat de saus 30 minuten zachtjes pruttelen, voeg zout toe en wrijf de saus door een zeef. Stoof hierin de paddestoelen in 5 - 10 minuten zacht en maak op smaak met zout, pepre en eventueel bouillon.

Donkere Paddestoelensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsvlees met paddestoelensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfstpasta met paddestoelen
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillons met paddestoelensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met paddestoelensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Ananasjam met limoen en vanille
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Boerenmeisjes
5 min
Bekijk recept