Kalkoenfilet Met Bospaddestoelen En Blauwe Kaas

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de kalkoenfilet in smalle reepjes. Pel de sjalotjes en snipper ze. Borstel de oesterzwammen en verdeel ze in reepjes. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd de vrucht in kleine blokjes. Sprenkel de citroensap erover. Giet de ananas af en vang het sap op. Verhit de olie en roerbak hierin de kalkoenreepjes en de sjalotjes in 4 minuten. Voeg de oesterzwammen, de ananasstukjes en de appelstukjes toe en bak nog 3 minuten. Verkruimel de blauwe kaas en schep deze met de sherry, peper, zout en een beetje ananassap erdoor. Warm het gerecht goed door zonder te koken en serveer het bestrooid met peterselie.

Kalkoenfilet Met Bospaddestoelen En Blauwe Kaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdkalkoen met gestoofde komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tosti op z'n Amerikaans
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Pasta met kalkoenfilet en kaassaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept