Roerbak Van Rundvlees

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees dwars op de vezel in smalle reepjes of koop het in reepjes gesneden. Meng in een kommetje met 2 el roerbaksaus. Snijd de stelen uit de paddestoelhoedjes en snijd de hoedjes in repen. Snijd de paksoi (blad en stelen) in 1/2 cm dikke repen. Schil een stukje gember van 1 cm en snijd het in dunne plakjes en die in reepjes. Snijd de prei in stukken van 3 cm en die in repen.Warm de wok voor, schenk er 2 ? 3 el olie in en laat ronddraaien.Roerbak hierin de vlees- en paddestoelreepjes met het wit van de prei 1 min.Schep de gember erin en roerbak 10 sec.Schep de paksoi erbij en roerbak 2 min. Schep de eiermie erbij en roerbak 2 min. Schenk de saus erbij, voeg het groen van de prei toe en warm het gerecht al omscheppend op hoog vuur snel op.

Roerbak Van Rundvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fettuccine met spruitjes en kip
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toscaanse aardappelpartjes met spruitjes en vinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept