Snijd het vlees dwars op de vezel in smalle reepjes of koop het in reepjes gesneden. Meng in een kommetje met 2 el roerbaksaus. Snijd de stelen uit de paddestoelhoedjes en snijd de hoedjes in repen. Snijd de paksoi (blad en stelen) in 1/2 cm dikke repen. Schil een stukje gember van 1 cm en snijd het in dunne plakjes en die in reepjes. Snijd de prei in stukken van 3 cm en die in repen.Warm de wok voor, schenk er 2 ? 3 el olie in en laat ronddraaien.Roerbak hierin de vlees- en paddestoelreepjes met het wit van de prei 1 min.Schep de gember erin en roerbak 10 sec.Schep de paksoi erbij en roerbak 2 min. Schep de eiermie erbij en roerbak 2 min. Schenk de saus erbij, voeg het groen van de prei toe en warm het gerecht al omscheppend op hoog vuur snel op.
Roerbak Van Rundvlees is een recept van Smulweb.nl