Zoek
Wildsaus
30-60 min -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 Ltr wildfond.
1/2 Ltr rode wijn.
15 peperkorrels.
10 laurierblaadjes.
10 jeneverbessen.
10 kruidnagels.
1/2 zak gedroogde pruimen.
1/2 zak gedroogde appeltjes.
4 eetlepels veenbessen.
250 gram rozijnen.
2 kaneelstokjes.
2 vanillestokjes. Hulpmiddelen Kookpan.
Spatel.
Afruimbak
Flessenopener. Hulpmiddelen - Kookpan.
Spatel.
Afruimbak
Flessenopener. Voorbereiding Zet de pan op de warmtebron en doe hier de rode wijn en de wildfond in en laat deze op een laag pitje staan.
Ga ondertussen de kruiden uitzoeken en uittellen. Bereidingswijze Voeg de kruiden
rozijnen
pruimen en de appeltjes toe in de pan en laat dit alles inkoken.
Je kunt natuurlijk zelf bepalen hoe sterk je de saus wilt hebben. Serveertips Deze wildsaus is heerlijk bij een lekker stukje hert met rode kool en appel
Bereiding
Voeg de kruiden, rozijnen, pruimen en de appeltjes toe in de pan en laat dit alles inkoken. Je kunt natuurlijk zelf bepalen hoe sterk je de saus wilt hebben.
Wildsaus is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Hertenbiefstuk met rodekool en balsamico
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruitjes met volkoren-notenkruim
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Reegebraad met wildsaus
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildsaus
10-20 min -
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met rodekool en balsamico
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruitjes met volkoren-notenkruim
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Reegebraad met wildsaus
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildsaus
10-20 min -
Bekijk recept