Dompel de perziken even onder heet water, zodat ze zich gemakkelijk laten schillen. Snijd ze doormidden en verwijder de pit. Maak de kersen schoon, snijd ze eveneens doormidden en verwijder de pitten. Bestrooi het fruit met 100 gr suiker, dek de kom af met een theedoek en zet hem op een koele plaats weg. Snijd de citroen en de sinaasappel in vieren. Maak de aardbeien schoon en snijd ze doormidden. Doe de stukken citroen met de stukken sinaasappel en aardbeien in een pan, voeg er het kaneelpijpje, de helft van de pepermuntblaadjes en het restand van de suiker aan toe en giet de wijn erbij. Zet de pan op het vuur en laat alles 15 minuten zachtjes koken. Verwijder het kaneelpijpje en maak het mengsel fijn met de mixer. Giet deze vruchtensoep door een zeef terug in de pan, voeg er het overige fruit aan toe en laat alles nog 5 minuten zachtjes doorkoken. Garneren met de verse pepermuntblaadjes en in de pan opdienen.