Kandeel

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak een kruiden-aftreksel door kaneel, citroenschil en kruidnagels een half uur te laten trekken in 1 dl zacht kokend water. Zeef het daarna. Klop de eierdooiers los met de suiker. Giet er het lauwwarme kruiden-aftreksel bij en klop alles goed door. Laat de wijn lauwwarm worden in een geemailleerd of roestvrij stalen pannetje. Giet het eimengsel er, al roerend bij. Zet het pannetje in een grotere pan met heet water. Laat de wijn, goed roerend, licht binden. Het gerecht is klaar als het de achterkant van een lepel bedekt. Laat de kandeel darna direct afkoelen en schenk deze in glazen.

Kandeel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kandeel Of Cordiaal, Voor Zieke Mensen
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kandeel
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
KANDEEL
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Kandeel
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Kandeel Of Cordiaal, Voor Zieke Mensen
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kandeel
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
KANDEEL
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Kandeel
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept