Crostini Met Rucolasalade

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rucola in stukjes van ca 2 cm snijden.stoneleeks in flinterdunne ringetjes snijden. In kom olie en azijn met zout en peper tot dressing kloppen. Rucola en helft van stoneleeks erdoor scheppen. Stokbrood in ca 20 plakjes van 3/4 cm dik snijden en naast elkaar op grillplaat leggen. Camenbert in 20 puntjes snijden. Bereiden: Grill voorverwarmen op hoogste stand. Grillplaat ca 10 min onder hete grill schuiven en sneetjes brood in ca 2 min goudbruin roosteren, halverwege keren. Camenbert op grillplaat leggen en onder grill schuiven. In ca 1 min iets laten smelten. Intussen rucosalade over crostini verdelen. Puntjes camenbert erop leggen. Rest van stoneleeks erover strooien.

Crostini Met Rucolasalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Knapperige rucolasalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met zalm uit de oven
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse rucolasalade met runderreepjes
10 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Crostini met geroosterde paprika
15 min Snack
Bekijk recept
Crostini met paprika en mozzarella
15 min Snack
Bekijk recept