Roergebakken Garnalen

4
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Blancheer de peultjes 1 minuut in kokend water met zout, giet ze af en zet ze weg. Pers de helft van een citroen uit en bewaar het sap. Verhit de wok, doe de olie erin en roerbak de garnalen 30 seconden. Voeg de peultjes, wijn, citroensap, sojasaus, zout en peper toe en laat het goed omscheppend in 5 minuten heet worden. Garneer het met peterselie en dien het heet op met rijst.

Roergebakken Garnalen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept