Zoek
Gluhwein!!!
Langer dan 1 uur -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3flessen kriekenwijn,1fles rode druivenwijn,1fles frambozenwijn of rozebottelwijn,3soeplepels sleedoornsiroopof vlierbessensiroop,3 appelsienen(uitgeperst),2citroenen in schijfjes gesneden,10 kruidnagels(gevijzeld)1kl.kaneel,1kl.muskaatnoot,1kl.gemberpoeder,300gram kandijsuiker,5takjes tijm. Hulpmiddelen Groti inox kookpot. Hulpmiddelen - Groti inox kookpot. Voorbereiding Pers de appelsienen uit.
Snij de citroenen in schijfjes. Bereidingswijze Warm alle ingredienten op in een grote inox ketel tot 55 graden.Laat tenminste 24 uur afkoelen en trekken.
Warm daarna opnieuw op tot 55graden. Serveertips Giet bij het opdienen in het glas enkele druppels calvados of rum voor het aroma.
Proo
Bereiding
Warm alle ingredienten op in een grote inox ketel tot 55 graden.Laat tenminste 24 uur afkoelen en trekken. Warm daarna opnieuw op tot 55graden.
Gluhwein!!! is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Gluhwein Op Zweedse Wijze
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gluhwein
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gluhwein
30-60 min -
Bekijk recept
Gluhwein 2
0 min
Bekijk recept
Gluhwein Op Zweedse Wijze
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gluhwein
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gluhwein
30-60 min -
Bekijk recept
Gluhwein 2
0 min
Bekijk recept