Sauce Moutarde Au Vin Blnc Saus Met Morsterd En Witte Wijn

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de boter smelten in een steelpan, voeg de champignons en sjalot toe en laat die 1 minuut licht bakken. Roer er het kerriepoeder door en voeg de cognac en wijn toe. Breng aan de kook, doe er het bouuquet garni in en laat met eenderde inkoken. Giet er de kippenbouillon bij en laat 5 minuten sudderen. Voeg dan de room en pittige mosterd toe en kook tot de saus dik is om aan de achterkant van een lepel te blijven hangen. Verwijder het bouquet garni, breng op smaak met zout en peper en passeer de saus door een fijnmazige puntzeef. Roer er de grove mosterd door. De saus is nu klaar voor gebruik

Sauce Moutarde Au Vin Blnc Saus Met Morsterd En Witte Wijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sushi volcano surf'n turf
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Empanada's
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept