Rose-monchousaus

2
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Los een half visbouillonblokje op in 50ml kokend water in de sauspan.
- Voeg de rose en een half laurierblad toe en laat het geheel tot de helft indampen.
- Haal het laurierblad eruit.
- Voeg een half kuipje ′monchou voor warme gerechten′ toe en roer tot de saus egaal is.
- Laat nog even pruttelen en voeg eventueel peper toe naar smaak.

Rose-monchousaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kipfilet met MonChousaus
Bekijk recept

Rosé Piscine
10 min Snack
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde biefstukspies
15 min + 3 uur marineren - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept