De groente wassen. De radijsjes in dunne plakjes en de tomaten in partjes snijden. Van de courgette de steel en het kroontje verwijderen en de vrucht in dunne reepjes snijden. De paprika′s in vieren snijden, schoonmaken, wassen en in fijne reepjes snijden. De koolrabbi schillen en of grof raspen. Bieslook en dille wassen en goed droogmaken. De bieslook in kleine ringetjes snijden, de uiteinden van de dille grof kleinsnijden en de steeltjes fijn hakken. De tuinkers met een keukenschaar knippen. Kruiden en groenten goed mengen in een grote schaal. Voor de dressing de zure room, azijn en de mosterd goed met zout en peper op smaak brengen en door elkaar roeren. Steeds een beetje olie erbij gieten en alles met een garde tot een smeuige dressing roeren. De dressing over de salade gieten, alles goed mengen en ongeveer tien minuten in laten trekken.
Kleurige Gemengde Salade is een recept van Smulweb.nl