Avocado-ijsbergsalade

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

IJsbergsla schoonmaken en in reepjes snijden. Tonijn afgieten en in stukjes verdelen. Mango schillen, halveren, pit verwijderen en in blokjes snijden. Avocado?s schillen, halveren, pit verwijderen en in schijfjes snijden. Aan alle kanten besprenkelen met citroensap.In een kommetje door elkaar roeren: Huttenkase, mosterd, olie, zout en peper. In een grote slakom luchtig door elkaar scheppen: reepjes ijsbergsla, tonijn, schijfjes avocado en Huttenkase mengsel. Stokbrood in stukjes snijden en erbij geven.

Avocado-ijsbergsalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Penne met pittige vissaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse bol met tonijnsalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pita's met kip en hummus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJsbergsla met venkel en appel
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept