Miesalade Met Garnalen En Komkommer

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schep de lente-ui, tauge, paprika en komkommer door de mie. Verwarm de pindakaas met 1 dl water, al roerende, in een steelpan. Roer de chilisaus en de sojasaus erdoor en blijf roeren tot de saus glad gebonden is. Breng de saus op smaak met cayennepeper. Schenk de warme pindasaus over de miesalade en schep het geheel door elkaar. Laat de smaken, afgedekt, ca. 1 uur intrekken.

Miesalade Met Garnalen En Komkommer is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lauwwarme miesalade met pittige dressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse miesalade met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Miesalade met wasabidressing en tilapia
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Miesalade met oosterse groenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept