Biefstuk Met Gepocheerd Ei

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In pan ca. 1 liter water met azijn en 3/4 el zout aan de kook brengen. Intussen in koekenpan boter verhitten. Vlees bestrooien met zout. Vlees met knoflook in ca. 5 min bruin bakken, halverwege keren. Intussen eieren een voor een vlak boven kokend water breken en voorzichtig erin laten glijden. Water tegen de kook aanhouden en eieren in ca. 4 min. gaar laten worden. Vlees op warmen borden leggen. Citroensap en 1 el. water bij achtergebleven bakvet schenken en aanbaksels los roeren. Jus over vlees schenken. Ei met schuimspaan uit pan scheppen en op vlees leggen. Garneren met takje peterselie.

Biefstuk Met Gepocheerd Ei is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept