De kipfilets tussen plastic folie plat slaan tot de filet overal even dik is, ca. 3/4 cm. Dit platslaan wil heel goed met b.v. de onderkant van een koekenpannetje of met een deegroller. Maak van de boter een kruidenboter door er de knoflook, peterselie, peper en zout door te roeren. Verdeel de helft van de boter in vier stukjes en stijf deze in de vriezer even op. Leg op elke geplette kipfilet een stukje koude boter en vouw de kip er goed omheen. Zet vast met een cocktailprikker. Haal de kippakketjes door het meel en daarna door het eimengsel. Het paneermeel mengen met knoflookpoeder en dragon (of estragon) en de kippakketjes hier goed door rollen tot alles goedbedekt is met paneermeel. De rest van de knoflookboter in een ovenschotel smelten en de kip er met de naad naar onderen inleggen. In een oven van ca. 175? C. gedurende ca. 30 minuten afhankelijk van de dikte van de kipfilets) bakken. Zo nu en dan een beetje boter uit de ovenschotel erover gieten. De kip is klaar als hij mooi lichtbruin is en stevig aanvoelt. Je kunt natuurlijk experimenteren met de kruiden die door de boter gaan. B.v. dille, lavas, bieslook of oregano.