Zweedse Hachee

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter in en grote koekenpan en fruit daarin de fijngehakte ui goudbruin. Haal met de schuimspaan de uien uit de pan en leg de blokjes aardappel erin. Laat de aardappelen aan alle kanten bruin worden. Boeg dan het vlees, uien, zout en peper toe. Voeg het restje vleesjus toe en breng het op smaak met een beetje zout. Serveer de hache gloeiend heet, met voor ieder een gebakken ei en op een apart bordje rode bietjes in zuur of augurken met tomatenketchup.

Zweedse Hachee is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hollandse hachee met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balletjes in stroganoffsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zweedse gehaktballetjes in citroensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verstopte gehaktballetjes met boerenkool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept