Pilaf

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Als eerste de rozijnen in lauwwarm water wellen. De ui fijnsnijden en bakken/fruiten in wat margarine. De kipfilet in hapklare stukken snijden en met de ui meebakken. Als de kipfilet enigszins gaar is, de gewelde rozijnen, in stukjes gesneden knoselderij, de tomatenpuree, dobbelsteentjes spek, ketjap, sambal en het vocht van de perziken erbij doen. Dit alles ongeveer 45 minuten tot een uur laten sudderen. Eventueel wat suikerwater toevoegen. De rijst koken. Vlak voordat de Pilaf opgediend wordt, de perziken in stukjes snijden en met de rest vermengen. Goed warm laten worden en dan smakelijk eten.

Pilaf is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kip pilaf met spitskool en sperziebonen
30 min-
Bekijk recept
Pilav met kikkererwten en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeevruchtenpilav
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pilaf met zalm en limoen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip pilaf met spitskool en sperziebonen
30 min-
Bekijk recept
Pilav met kikkererwten en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeevruchtenpilav
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pilaf met zalm en limoen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept