Verwarm de oven voor op 200 graden C. Veeg de champignons schoon en snijd ze overdwars in plakken. Verhit de olie in een koekenpan en bak de plakken champignons in ca. 3 minuten. Keer ze halverwege en bestrooi ze met zout en peper. laat de spinazie ontdooien en roer 2 dl water en de Room Culinair tot een saus. Rasp de kaas grof. Rooster de helft van de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin.Hak de geroosterde pijnboompitten fijn en roer ze met de kaas door de spinazieroomsaus. Breng op smaak met zout en peper. Was de tomaten en snijd ze in dunne plakken. Vet de ovenschaal in en verdeel een laag saus over de bodem. Verdeel hierover 4 vellen lasagna, een laag saus, ca. 1/3 deel van de champignons en ca. 1/3 deel van de vleestomaten. Herhaal deze lagen 2 x. Dek de lasagna af met de rest van de saus en de rest van de pijnboompitten. Bak de lasagna middenin de oven in ca. 30 minuten gaar.
Lasagne Met Portobella is een recept van Smulweb.nl