Fricandeau

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter en de olie in een braadpan. Bak de fricandeau rondom bruin en braad het vlees, met een deksel schuin op de pan, in 30 minuten gaar. Leg het vlees op een plank en houd het warm in aluminiumfolie. Roer de tomatensaus en de wijn door het bakvet en laat de saus 5 minuten inkoken. Voeg zout en peper naar smaak toe. Snij de fricandeau in plakken, leg die op een warme schaal en schep de saus erover.

Fricandeau is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Truffelgnocchi met haricots verts, ei en fricandeau
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricandeau met romige paprikasaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Truffelgnocchi met haricots verts, ei en fricandeau
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricandeau met romige paprikasaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept