Italiaanse Carpaccio Van Rose Gebakken Varkenshaasjes

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit een koekenpan en rooster hierin de pijnboompitten in ca. 3 minuten rondom goudgeel. Bestrooi de varkenshaasjes met peper. Vouw het dunne uiteinde van de staart dubbel en bind dti vast met keukentouw, zodat de haas overaal even dik is. Verhit boter in een pan en bak hierin de varkenshaas in ca. 12 minuten rondom goudbruin en rose. Bestrooi de varkenshaas licht met zout. Verdeel de sla over 4 borden. Snijd de varkenshaas in dunne plakken en verdeel deze over de 4 borden. Besprenkel het vlees met olijfolie en citroensap. Garneer de borden met Parmezaanse kaas en pijnboompitten. Direct serveren.

Italiaanse Carpaccio Van Rose Gebakken Varkenshaasjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met frambozensaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde varkenshaas met BBQ-rub
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept