Hamlap Choucroute

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng 1 tl. Italiaanse kruiden en peper door 1 el. olijfolie en wrijf hiermee de hamlappen in. Laat de hamlappen afgedekt buiten de koelkast ca. 30 minuten op temperatuur komen. De kruiden kunnen er dan intrekken. Bak de hamlappen gedurende 1 minuut aan iedere kant zachtjres aan in een niet te hete koekenpan. Haal het vlees uit de pan. Bak de reepjes kantespek even uit en vermeng deze met de zuurkool. Doe de zuurkool met katenspek in een ovenschaal. Leg hier de hamlappen bovenop en bedek ze met de gezeefde tomaten vermengd met 1 tl. Italiaanse kruiden. Smoor het geheel gaar gedurende 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.

Hamlap Choucroute is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Choucroute d'alsace
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saumon Saute Au Choucroute A La Creme
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamlap Choucroute
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
New-Yorkse boterham op Belgische wijze
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hammetje met pruimen van Steven Fontein
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Preischotel
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Huisgemaakte kippenleverpaté
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hamlap met honingsaus en chinese kool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept