Italiaanse Schnitzel Met Salie En Parmaham

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de schnitzels aan beide kanten met peper. Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin de schnitzels in ca. 10 minuten aan beide zijden goudbruin. Leg op elke schnitzel een blaadje salie, een plak Parmaham en Parmezaanse kaas. Laat de schnitzels met het deksel schuin op de pan in ca. 3 minuten doorgaren en de kaas zachtjes smelten. Verdeel de schnitzels over 4 borden. Lekker met risotto en een tomatensalade.

Italiaanse Schnitzel Met Salie En Parmaham is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept