Rolletjes Van Varkensvlees Met Ansjovis En Kappertjes

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de wortelpuree op smaak met peper en zout en laat eventueel uitdrogen indien te vochtig. Klop de varkenslapjes plat met de zijde van een bijl, besmeer het ansjovispasta en ga verder met de wortelpuree, eindig met kappertjes. Rol het vlees op, snij in 5 cm lange stukken en steek vast met een prikker. Smelt een klontje boter in een pan en bak hierin de rolletjes goudbruin aan alle kanten, besprenkel met de wijn en laat op een zacht vuurtje gaarstoven. Was en droog de spinazieblaadjes. Maak de salade aan met olie, azijn, peper en zout en verdeel ze over de borden, schik er het vlees op en werk af met pijpajuinringetjes

Rolletjes Van Varkensvlees Met Ansjovis En Kappertjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Fusion rolletjes
10 min Snack
Bekijk recept
Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept