Crostini Di Fegatini

6
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In de tussentijd de stokbroodplakjes besprenkelen met wat olijfolie en in een voorverwarmde oven op 200?C. goudbruin afbakken. De stokbroodplakjes uit de oven halen, even laten afkoelen en daarna besmeren met de kippenlevermousse en garneren met dungesneden saliereepjes en reepjes tomaat.

Crostini Di Fegatini is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Crostini Di Fegatini
20-30 min -
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Crostini met geroosterde paprika
15 min Snack
Bekijk recept
Crostini met paprika en mozzarella
15 min Snack
Bekijk recept