Snijd de kippenlevertjes in vrij grote stukken. Verhit de olijfolie en voeg laurierblaadjes, kippenlevertjes en knoflook toe. Roerbak ca. 5 minuten. Giet dan de wijn erbij en laat inkoken tot deze verdampt is. Aanbaksels goed losroeren. Dan 4 el fond toevoegen. Laat dit op een matig vuur nog 5 minuten sudderen. Pan van het vuur halen en laurierblaadjes verwijderen. Levermengsel pureren. De fijngehakte ansjovis, de zachte boter en de kappertjes erdoor roeren. De puree nog even goed doorwarmen zonder te laten koken. De puree overdoen in een kom en onder af en toe roeren af laten koelen. Crostini maken van de in dunne plakken gesneden Ciabatta, die licht zijn ingesmeerd met wat olijfolie. Even onder de grill tot ze knapperig en lichtgeel zijn. De crostini besmeren met de kippenleverpuree en garneren met wat kappertjes. Serveren als de crostini nog warm zijn.
Crostini Met Kippenleverpuree is een recept van Smulweb.nl