Biefstuk In Italiaanse Saus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de rozemarijn, peterselie, knoflook, de gedroogde zontomaten, kappertjes, olijven en wat olijfolie in een keukenmachine en pureer alles fijn. Doe wat olijfolie in een pan en de tomaten uit blik en voeg daarbij het kruidenmengsel uit de keukenmachine en breng dit langzaam aan de kook. na 15 min. is de saus klaar. Voeg er zout en zwarte peper aan toe na smaak. Doe in een grote pan water met wat zout en een vleesboillonblokje en breng deze aan de kook. Doe de gedroogde pasta erin (bijvoorbeeld tagliatelle) en kook deze beetgaar. Intussen bakt u de biefstukken na smaak met zout en zwarte peper. Als de paste gereed is, deze goed laten uitlekken. Verdeel de biefstukken over 4 borden, doe de pasta erbij en de saus er overheen. Zorg dat voldoende saus op de biefstuk komt. Garneer het gerecht met verse peterselie. Serveer er een salade en wat brood bij.

Biefstuk In Italiaanse Saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept