Doe de rozemarijn, peterselie, knoflook, de gedroogde zontomaten, kappertjes, olijven en wat olijfolie in een keukenmachine en pureer alles fijn. Doe wat olijfolie in een pan en de tomaten uit blik en voeg daarbij het kruidenmengsel uit de keukenmachine en breng dit langzaam aan de kook. na 15 min. is de saus klaar. Voeg er zout en zwarte peper aan toe na smaak. Doe in een grote pan water met wat zout en een vleesboillonblokje en breng deze aan de kook. Doe de gedroogde pasta erin (bijvoorbeeld tagliatelle) en kook deze beetgaar. Intussen bakt u de biefstukken na smaak met zout en zwarte peper. Als de paste gereed is, deze goed laten uitlekken. Verdeel de biefstukken over 4 borden, doe de pasta erbij en de saus er overheen. Zorg dat voldoende saus op de biefstuk komt. Garneer het gerecht met verse peterselie. Serveer er een salade en wat brood bij.
Biefstuk In Italiaanse Saus is een recept van Smulweb.nl