Saltimbocca Con Marsala (Kalfsschnitzel Op Z'n Italiaans)

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vlees in de breedte doormidden snijden en met peper bestrooien. Op elk stuk vlees 1 plak ham en 1 bladje salie leggen. Vastzetten met de cocktailprikkers. In een ruime koekepan de olie verhitten en hierin de schnitzels 1 a 21 minuten per zijde bakken. Het vlees uit de koekepam nemen en op een voorverwarmde schaal leggen, met zout bestrooien en warm houden. Achtergebleven bakvet afblussen met marsala en de bouillon erbij schenken. Met de spatel het aanbaksel losroeren en vervolgens de saus op hoog vuur laten inkoken tot de helft. Boter erdoor roeren en laten smelten. De saus kan nu over het vlees geschonken worden. Smakelijk !

Saltimbocca Con Marsala (Kalfsschnitzel Op Z'n Italiaans) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Rijstsalade met basilicumdressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ciabattina-toast met paprikasalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoensaltimbocca, risotto & gebakken tomaat
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca van kalkoenschnitzel met jus van cranberry's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept