Zalmmoten Met Balsamico

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg elke zalmmoot op een met olijfolie ingevet stuk bakpapier. Besprenkel de moot met 1 theelepel olijfolie en 1 tot 2 theelepel balsamico-azijn. Leg op elke moot een paar takjes dille. Vouw het papier dicht en verpak de pakjes in aluminiumfolie. Leg de pakjes 10 tot 12 minuten in een voorverwarmde oven op 220oC. Verwijder de folie en papier en serveer direct. (Wil je het gerecht zuurder, gebruik dan meer azijn. Grote moten moeten iest langer in de oven)

Zalmmoten Met Balsamico is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept

Witlof met roomsaus en gegrilde zalm
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmpakketjes met mie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met mierikswortelboter
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken zalm met gemengde sla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept