Zabaione (Zabaglione)

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de eierdooiers en de suiker in een pan net zo lang met de garde tot het mengsel bijna wit is. Los de kaneel op in de marsala en geef de oplossing een lekker aroma met rum. giet de marsala onder voortdurend roeren in de creme. zet de pan in een waterbad en klop het eierschuim voorzichtig op laag vuur.. Haal de pan van het vuur als het mengsel dik en luchtig is. Giet het schuim in dessertkommetjes. Het kan warm of koud gegeten worden.

Zabaione (Zabaglione) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Fruitsalade met zabaglionesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaans schuim (zabaglione)
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Bill Granger's gemengd fruit, zabaglione & cantuccini
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Zabaglione (dessert van eierdooiers en wijn)
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Zabaione
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Zabaione Freddo Met Champagne
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Zabaione Con Fiche
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Zabaione
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept