Panna Cotta

6
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De blaadjes gelatine weken in koud water. De slagroom in een pan doen. Het vanillestokje opensnijden en het merg eruit schrapen. Het merg met het stokje, suiker en marsala bij de slagroom doen. Langzaam verhitten en ca. 15 min. zachtjes laten koken. De pan van het vuur nemen, het vanillestokje verwijderen. De geweekte gelatine drijfnat in de pan doen en al roerend laten oplossen. Het roommengsel in de met koud water omgespoelde vormpjes scheppen en in de koelkast in 3-4 uur laten opstijven.

Panna Cotta is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus
200 min- Nagerecht
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus
200 min- Nagerecht
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept