Italiaanse Spinazie Stamppot

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappelen in weinig water met zout in ca. 25 minuten gaar Giet de aardappelen af en stamp ze met de pestosaus fijn. De puree moet heel dik zijn. Schep de spinazie erdoor en laat de groente slinken en door en door warm worden. Breng de stamppot op smaak met peper en zout en strooi de blokjes ham en geroosterde pijnboompitten erover.

Italiaanse Spinazie Stamppot is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept