Doe de rijst in een kom en roer ei, eierdooier en Parmezaanse kaas erdoor, tot de rijstkorrels aan elkaar kleven. Afdekken. Laat de paddestoel 10 minuten weken in heet water, knijp hem droog en snijd hem fijn. Verwarm de olie in een koekenpan. Voeg de paddestoel en ui toe; bak 2 - 3 minuten tot ze zacht zijn. Voeg vlees toe en bak het al roerende in 2 - 3 minuten bruin. Voeg prosciutto, tomatenpuree, wijn, tijm en peper naar smaak toe. Kook al roerend 5 minuten tot alle vocht is opgenomen. Roer de peterselie erdoor. Laat het mengsel afkoelen. Vorm met natte handen 10 balletjes van de rijst. Bevochtig uw handen opnieuw. Maak in het midden van elke bal een kuiltje en schep er 3 volle theelepels vleessaus in. Sluit het balletje weer en rol het door achtereenvolgens bloem, geklopt ei en paneermeel. Zet de balletjes 1 uur koel weg. Frituur ze 2 aan 2, 3 - 4 minuten in olie, tot ze goudbruin zijn. Laat ze uitlekken op keukenpapier en houd ze warm terwijl u de rest frituurt.