Pastina Con Vico

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 200 graden C. Deeg dun uitrollen tot lap van 32 x 42 cm. Inprikken. In midden van oven in 12-16 minuten goudbruin bakken. Laten afkoelen. 12 rondjes (doorsnede 10 cm) uitsteken. Vruchten in dunne plakjes snijden. In 20 gr boter vijg met opengesneden vanillestokje ca. 2 minuten bakken, in rest van boter peer met anijs ca. 2 minuten bakken. Laten afkoelen. 4 stapeltjes maken van deegrondje, vijg, deegrondje, peer, deegrondje. Bestrooien met poedersuiker. Serveren met frambozen- of aardbeienpuree (200 gr fruit pureren, zeven en met 1 eetlepel citroensap en 1 1/2 eetlepel poedersuiker mengen). Idee: ook lekker met mango, perzik, kakifruit, appel of banaan.

Pastina Con Vico is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pastina con vico (vijgentaartje)
Bekijk recept
Fondue Formidable
20-30 min -
Bekijk recept

Pastina con vico (vijgentaartje)
Bekijk recept
Bloemkool met kaas uit de oven
0 min
Bekijk recept