1 dag van tevoren: Breng de kalfsfond samen met de tomaten in een pan zonder deksel aan de kook en laat het mengsel ongeveer 1 1/2 uur zachtjes tegen de kook aan trekken. Kneed van de bloem, ei en het snufje zout een soepel deeg. Vorm het deeg tot een bal en laat het, gerold in een doek ongeveer 30 min. rusten. Ontdooi de spinazie en laat die heel goed uitlekken in een zeef. meng de spinazie met geitenkaas, pesto en gedroogde tomaat. Breng het mengsel op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Rol het deeg uit tot een lap van 65 x 20 cm. met de deegroleler. Verdeel over de onderste helft van de deeglap o kleine bolletjes spinaziemengsel, houd tussen de bolletjes 4 cm afstand. Maak een randje van het deeg rondom de bolletjes nat met een in water gedoopte vinger. Leg de bovenste helft van het deeg erover en druk dit goed aan. Steek 8 grote ronde of langwerpig gevulde ravioli′s uit het deeg. Zeef de bouillon door een doek, druk de tomaten er niet door, de bouillon met helder blijven. leg de ravioli′s naast elkaar op een bord en vries ze in.
Tomatenbouillon Met Geitenkaas-Ravioli is een recept van Smulweb.nl