Ravioli D'anatra Con Porcini

4
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

* Saus: Bak een handjevol pijnboompitten lichtbruin. Warm de saus langzaam op. Eventueel kan de saus met wat diepvrieskoude roomboter gemonteerd worden. ** Ravioli: Kook de ravioli in ca. 5 min. in ruim kokend water (gezouten of met bouillon) *** SERVEREN: Serveer de ravioli met daaroverheen de gebakken pijnboompitten en daarover/omheen de saus of capucino (zie serveertips).

Ravioli D'anatra Con Porcini is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gnocchi met champignons en kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Basisrecept kippenbouillon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met walnoot & rucolapesto
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met paddenstoelen
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kinderkaasfondue met ananas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli aperti
25 min Voorgerecht
Bekijk recept