Mosselen Met Tomaat (zuppa Di Cozze)

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit in de pan de sjalotjes en knoflook enkele minuten (niet te hard!); voeg hierbij de mosselen. Roer ze goed om en om nu op hoog vuur ca. 1 minuut. Nu de wijn erbij en wat peper en zout. Laat dit ca. 4-5 minuten koken tot alle mosselen open zijn. Steeds goed doorroeren! Werp nu inhoud van de pan in vergiet waaronder een andere pan het vocht opvangt. Zeef dit vocht en zet het weer op hoog vuur op om in te koken. Als het vocht nog maar 1/3 is van wat het was, de mosselen erbij doen, het blikje tomatenstukjes en de peterselie. Misschien nog wat zwarte peper. Op hoog vuur nog een minuut doorroeren. Klaar! Buon Appetito!

Mosselen Met Tomaat (zuppa Di Cozze) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Cozze all'italiano
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cavatelli Con Le Cozze : Cavatelli Met Mosselen
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Cozze Piccante : Mosselen In Kruidige Tomaten-paprikasaus
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cozze Ripiene
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept