In braadpan of wok olie verhitten, knoflook, fijngesneden ui, rode peper en snuifje paprika zachtjes gedurende tien minuten fruiten. Voeg daarna de stukjes tomaat toe en breng de saus op smaak met peper en zout. Was ondertussen de mosselen en gooi dichte schelpen weg. Roer de mosselen door de saus en laat deze met de deksel op de pan vijf minuten koken. Alle schelpen moeten open zijn. Verdeel de mosselen over vier borden en garneer ze met fijn geknipte peterselie.
1 eetlepel olijfolie
Bereiding
In braadpan of wok olie verhitten, knoflook, fijngesneden ui, rode peper en snuifje paprika zachtjes gedurende tien minuten fruiten. Voeg daarna de stukjes tomaat toe en breng de saus op smaak met peper en zout. Was ondertussen de mosselen en gooi dichte schelpen weg. Roer de mosselen door de saus en laat deze met de deksel op de pan vijf minuten koken. Alle schelpen moeten open zijn. Verdeel de mosselen over vier borden en garneer ze met fijn geknipte peterselie.